• DSC_0475.jpg

Over ons

Activiteiten

Trivestor Groep opereert op een aantal verschillende aspecten van de vastgoedwereld. Wij ontwikkelen nieuw vastgoed of herontwikkelen bestaand vastgoed. Verder beleggen we in verhuurd vastgoed voor eigen rekening maar ook voor derden.

Trivestor Groep heeft altijd een actief aankoopbeleid van verhuurde woningen. Veel van onze vrijkomende woningen worden geheel gerenoveerd en vervolgens opnieuw verhuurd of verkocht aan particulieren. Op deze wijze draagt Trivestor actief bij aan het tot stand komen van een prettig woon- en leefklimaat.

Ook het beheren van vastgoed is onderdeel van ons bedrijf en wordt door Maashave Vastgoedbeheer verzorgt. Maashave organiseert de verhuur, het financiële beheer en het technisch beheer. We zijn u graag van dienst met onze expertise op de verschillende aspecten van vastgoed!

Kennismaken

De broers Harno en Leander Seip zijn vanaf het begin van de jaren 90 actief in de Rotterdamse vastgoedmarkt.

Aanvankelijk werkten ze in de woningmakelaardij en in het vastgoedbeheer. In de loop van de jaren werd het voornamelijk het beleggen en ontwikkelen van vastgoed. Dat inmiddels de tweede generatie aan het roer staat is iets waar beide broers trots op zijn. ‘We borduren voort op de goede naam en faam en hebben de eer hoog te houden. Dat zult u merken als we met elkaar in zee gaan.

Bij onze werkwijze staat betrouwbaarheid centraal en zoeken we graag met u naar de juiste modus om een langdurige samenwerking mogelijk te maken.’ 

Aangenaam kennismaken!

Team-Harno-Seip.png

Harno Seip

Team-Leander-Seip.png

Leander Seip

Overweegt u verkoop van (delen van) uw onroerendgoedportefeuille

Neem contact met ons op

Meer informatie over...

Contactgegevens

Maaskade 105b
3071 NH  Rotterdam

T (010) - 41 31 111
E info@trivestor.nl

Scroll naar boven